Glömt lösenord

Jag har glömt mitt lösenord, och hittar inte mejlet med mina inloggningsuppgifter. Vad gör jag?

1. Gå in på länken http://din-hemsida.se/wp-admin/.
    Se till att du ändrar “din-hemsida” i länken till din riktiga hemsida.
  2. Du kommer att se ett formulär där du kan logga in.
  3. Under formuläret finns det en länk “Glömt lösenord?”. Klicka på den.
  4. Fyll i e-postadressen du angav till KA Webb & Tryck.
  5. Du kommer att få ett nytt mejl med dina inloggningsuppgifter.
  6. Om du inte får detta mejl inom 5 minuter, bekräfta att den inte ligger i din skräppost eller Updates mappen(?) om du använder Gmail.
  7. Om du fortfarande inte hittar mejlet, skicka oss ett meddelande på http://www.kawebb.se/kundsupport/.