Textredigeraren – innehåll

Så här hanterar du textredigeraren på din webbplats i Verktyg 1

Textredigeraren är ett enkelt verktyg för att uppdatera eller lägga till en sida till din hemsida.

Här är en kortfattad guide om hur det fungerar att skriva en sida i textredigeraren:

Denna guide går ej igenom SEO. Klicka här för en guide om textredigerarens SEO.

Textredigeraren Guide

För att skriva en titel till din sida, skriv i titelfältet. Det du skriver i titelfältet kommer att vara din sidas namn i hemsidans huvudmeny.

Varje siffra på punktlistan nedan syftar på en knapp i textredigeraren, kolla på bilden nedan för en bild av textredigerarens viktigaste funktioner.

1. Här sparar du ändringar.
  2. Visa källan i html.
  3. Klicka här för fetstil.
  4. Klicka här för kursiv text.
  5. Understruken text.
  6. Genomstruken text.
  7. Justera vänster, höger & mitten.
  8.  Klicka här för punktlista.
  9. Infoga citat.
  10. Lägg till eller redigera markerad länk.
  11. Infoga bild.
  12. Ändra teckenformat
  13. Ändra typsnitt
  14. Storlek
  15. Textfärg
  16. Klicka här för att ångra/stega bakåt.