Hur lägger jag till en Användare på min hemsida?

Lägg till fler användare i WP-Admin för att fler ska ha möjlighet att redigera webbplatsen.

1. Logga in på din hemsida.
  2. Klicka på Användare i WordPress Administrationspanel.
  3. Längst upp sidan finns det en knapp “Lägg till ny”. Klicka på knappen.
  4. Du kommer till en sida med ett formulär. Här fyller du i alla uppgifter och användartyp för användaren.
  5. Var medveten om att en ny användare kan göra ändringar på din hemsida, och till och med ta bort ditt konto.
  6. När du fyllt i användaruppgifterna, gå längst ned på sidan och klicka på knappen “Add new user”.
  7. Klart! Den nya användaren kan nu logga in med de inloggningsuppgifter du angav.